Op 18 november 2016 released RAYMON HERMANS (22) zijn nieuwe single “Nu Of Nooit”.
Na de HIT-singles “M’n Favoriet” en “Fenomeen”, presenteert Raymon zijn nieuwe track.

Raymon: “In 1 jaar tijd is er veel veranderd. Exact 1 jaar geleden kwam “M’n Favoriet” uit en dat heeft veel losgemaakt bij het publiek. Daarna bracht ik “Fenomeen” uit welke ook binnen no-time opgepikt werd door mijn volgers. Deze platen inclusief “Hypnose” zijn flink gegroeid. Ze behalen hoge streams en views, en dat merk ik tijdens mijn shows als de mensen compleet losgaan!
De afgelopen 10 maanden heb ik al meer dan 150 shows gegeven in binnen-en zelfs buitenland. Hierbij kom ik zoveel volgers tegen en leer ze allemaal kennen, dat is nice!”

Dat de 22-jarige Raymon Hermans niet stil zit mag duidelijk zijn. De afgelopen tijd is hij achter de schermen druk bezig geweest met op het oprichten van zijn eigen platenlabel. De release van “Nu Of Nooit” verschijnt dan ook op zijn eigen label RH Recordings.

Ook zijn manager en boeker Toine Dirks (Twilight Entertainment) is enthousiast. “Wat het afgelopen jaar is gebeurd is eigenlijk niet te bevatten. Binnen een aantal maanden heeft Raymon meer dan 150 shows gegeven en de verwachtingen zijn dat 2017 dit gaat overtreffen.”

De nieuwe single ”Nu Of Nooit” is geschreven door Raymon en in samenwerking met Harald Queens geproduceerd. De track bevat Raymon’s eigen herkenbare sound, maar heeft ook nieuwe invloeden gekregen.
“Ik focus mezelf steeds meer op het produceren en daar krijg ik bij Harald alle ruimte voor. Samen streven we altijd naar de beste producties en vernieuwing.” aldus Raymon.

De videoclip is opgenomen op Curaçao. “Ik was toe aan vakantie dus ben ik in oktober naar Curaçao gegaan”. En je ziet wel, stil zitten houd ik niet van. Ik heb er meteen een videoclip geschoten.”

De komende tijd staan er vele shows te wachten die RAYMON HERMANS gaat geven. Daarnaast is hij weer volop aan het schrijven voor zijn eerste EP die in 2017 verschijnt.