“He, doe niet zo Sexy”, hoe leuk is het als dat naar je gezongen wordt?  Bij het horen van de nieuwe single van René Schuurmans wil je het straks zelfs van de daken schreeuwen.

Een gigantisch nieuw feestnummer dat van ieder feest een “feest der feesten” maakt, de tap rijkelijk laat stromen en elke stemming zal doen overstijgen. Aangezien dit nummer weer van geheel eigen hand is, herken, hoor en voel je de typische feel good “Schuurmans”-sfeer.
 
 René Schuurmans laat dit jaar flink van zich horen. Met een prachtig nieuw album dat eind maart uitkomt, een buitenconcert met live-band in de zomer en een goed gevulde agenda, zingt en springt deze kleine grote man op ieder podium onvermoeibaar verder.
 
Al jarenlang bewijst René Schuurmans zijn waarde als zanger met uitverkochte zalen in heel Nederland en gaat het dak er figuurlijk elke keer weer af. Met hits als “Laat De Zon In Je Hart”, "Hela Ho” “Als ik haar Zie”, “Mooie Meisjes” en “Bij Ons in Brabant”, bewijst hij keer op keer zijn waarde op elk evenement. Het vorige album van René "Lach en Geniet" heeft maar liefst 24 weken in de Album top 100 gestaan!