Afgelopen vrijdag vond de release plaats van de nieuwe single van Rene Schuurmans ‘Geniet van het Leven’! Een typisch René Schuurmans nummer waarmee hij zeker ook zijn fans van het eerste uur een groot plezier zal doen.

Een vrolijke zomerse uptempo song zoals alleen hij ze kan maken. Hits als Laat de zon in je hart, Als ik haar Zie, Hela Ho, Handen in de lucht, Kom bij me terug, Is het Waar, Ik ben nou eenmaal zo en Als het weekend is zijn enkele van de echte hits van het volk die afkomstig zijn van de sympathieke Brabantse zanger.
 
 In ‘Geniet van het Leven’ bezingt René Schuurmans de noodzaak van het genieten van het leven. In de bijbehorende videoclip laat hij op passende wijze, samen met zijn twee zonen, zien hoe belangrijk de kleine dingen in het leven kunnen zijn. In de eerste week van de release is de nieuwe single gelijk Tros Parade Plaat en Puur NL Superschijf, feiten die de hitpotentie van ‘Geniet van het Leven’ onderschrijven

René Schuurmans mag zich rekenen tot één van de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!!! Ook is hij de komende concerten van Toppers in Concert weer van de partij op de Toppers Fanzone. Het plezier straalt van zijn optreden af en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optreden.

Zijn enthousiasme en opzwepende repertoire maken hem tot een graag geziene gast op de meest uiteenlopende evenementen!