De single ‘Julia’ van Nick & Simon heeft de Platina status bereikt (25.000 verkochte exemplaren). Nick & Simon werden tijdens het inzingen van nog 20 extra versies van deze single verrast door RTL Boulevard met de Platina award. ‘Julia’ ging op 8 maart in release in de originele albumversie en in 153 alternatieve versies met steeds een andere vrouwennaam. Nick & Simon hebben met deze stunt een Guinness wereldrecord gevestigd. 
 
Van de bijbehorende videoclip verschenen een week later ook 154 versies. De geanimeerde videoclip, geproduceerd door NMTrix Animation Studios, is inmiddels ruim 1 miljoen keer bekeken op YouTube. De originele ‘Julia’- versie is bijna 150.000 keer bekeken; de overige 153 versies werden respectievelijk tussen 950 (Imane) en 18.200 keer (Lotte) bekeken.
 
Vorige week maakten Nick & Simon bekend dat zij op 26 april nog 21 additionele versies uitbrengen. Eén versie was al eerder opgenomen, vandaag werd bekend dat deze tot nu toe onbekende versie ‘Maxima’ is. Woensdag vonden de opnames van de twintig extra versies plaats in Studio Arnold Muhren, Volendam.
 
‘Julia’ is de vierde single van het vijfde studioalbum ‘Sterker’ dat eind september 2012 in release ging en op de eerste plaats in de albumlijsten binnenkwam. Het album behaalde al op de dag van release de Gouden Status (25.000 verkochte exemplaren) en twee maanden later de Platina Status (50.000 verkochte exemplaren). Op 11 februari 2013 werd ‘Sterker’ bekroond met een Edison in de categorie: Beste Album (publieksprijs).