Het heeft even geduurd, maar Corry Konings haar single “Een Beetje Verliefd” verschijnt 8 maart. De videoclip is gisteren opgenomen in Kasteel Maurik te Vught, de preview hiervan is vanavond te zien in SBS Shownieuws.

Het is enige tijd geleden dat we iets van haar hoorden op muzikaal gebied. Het nummer is de opvolger van haar laatste single “Het Heeft Geen Zin Meer Om Te Huilen”. “Een Beetje Verliefd” is de tweede single afkomstig van het album “Lachend Door Het Leven”

De zangeres beaamt dat het allemaal lang heeft geduurd, maar ze kan het wel uitleggen. “Bij mij is het wat drukker geweest, Op Volle Toeren, met Ali B en Jah6, titelsong van de New Kids film. Inmiddels zijn we er met Berk Music uit over wat de volgende single moest worden.

Nieuwe single, nieuwe sound
Het nummer “Een Beetje Verliefd” gaat over dingen die in het leven gebeuren. Het was voor Konings de laatste jaren niet de gemakkelijkste tijd, maar de zangeres is er naar eigen zeggen overheen. "Ik kan wel bij de pakken neer gaan zitten, maar dat heeft toch geen zin. De single heeft wel iets autobiografisch.

Drukke periode voor Corry Konings
Tijd om stil te zitten heeft Corry Konings de komende periode niet. Ze gaat binnenkort naar de studio om nieuwe nummers in te zingen. Daarnaast heeft de zangeres het druk met diverse promotieactiviteiten.