In november verschijnt het eerste album van de nieuwe 3JS: ‘Dichter bij de Horizon’. Op dit album is voor het eerst dat Jan de Witte, zoon van Jaap, te horen als gitarist. Jaap de Witte kondigde begin 2013 aan te moeten stoppen met optreden. Ondanks deze tegenslag is 2013 tot nu toe een fantastisch jaar voor 3JS.

Na een zeer succesvolle theater-tournee ‘Bronnen’, een gastoptreden tijdens de uitverkochte Toppers -concerten in de Arena, de spectaculaire Caprera concerten, de Top 10 notering voor ‘Totzoverder…het beste van 3JS’ en twee hitsingles ‘Bijzonder’ en ‘Zo Mooi Als Jij’, komen de heren nu met het nieuwe studio-album.

Voor het nieuwe album zal de stijl ten opzichte van het laatste album ‘4 Elementen’ meer up-tempo stukken bevatten, waarbij de klankkleur duidelijk commerciëler is.

De eerste single ‘Til Me Op’ van ‘Dichter bij de Horizon’ gaat op 23 augustus in release. De single bevat bovendien twee exclusieve bonustracks ‘People Are Strange’ en ‘Boy In The Bubble/Kamers Van M’n Hart’, afkomstig uit de succesvolle theatertour ‘Bronnen’. Je kunt de single nu vast bestellen via hun website, zodat je hem gegarandeerd op 23 augustus in huis hebt.

TV tip; WOENSDAG 14 augustus, theatershow ‘BRONNEN’  20.40 uur NL3.