"Helemaal dol" is de titel van de fantastische nieuwe single van De Alpenzusjes. Een aanstekelijk, vrolijk nummer waarbij geen mens stil zal kunnen blijven zitten.

De eerste hit van de nieuwe Alpenzusjes was “Naar voren, naar achter” uitgebracht in 2011. Tot op de dag van vandaag is dit één van de meest gedraaide platen in het uitgaansleven. De opvolger was de  “Jungledans“  die op zijn beurt werd opgevolgd door de hitsingle “Hutje op de hei“. Deze laatste single stond in de top 10 van meest gedraaide platen tijdens het carnaval van 2012!

Na de hit “Kontebonke” wordt Nederland in 2014 in vervoering gebracht met een absoluut fabelachtig feestnummer:Hoemparapapa!

En wat te denken van de najaarsrelease in 2014? Het fantastische “Wienie Wienie“. Een gezellig liedje waarbij je absoluut niet stil kan blijven zitten of staan! Door dit liedje kom je helemaal in de stemming voor het feestseizoen van  carnaval en après-ski!

Begin 2015 nemen de Alpenzusjes samen met Eric Dikeb en DJ Maurice een remix op van de grote hit ”Volg de leraar”.

De Alpenzusjes is een act die er in slaagt om het publiek "helemaal dol" te maken. De show van De Alpenzusjes is geschikt voor alle feesttenten. Ook op het betere Oktoberfeest mogen deze twee zeer charmante dames eigenlijk niet ontbreken.