Deze week lanceren de Gebroeders Ko de 2012 single versie van hun ultieme zomerhit " Ik Heb Een Toeter Op M’n Waterscooter " met bijbehorende spetterende videoclip.

10 jaar na de 1e release dus nu een nieuwe versie van hun meest succesvolle single. "Nog steeds gaat het publiek helemaal los op dit nummer en hele generaties hebben iedere zomer (en winter) weer plezier van dit Ultieme Vakantie nummer. Vandaar dat we hebben besloten om er een Rerelease van te maken met een schitterende, in Turkije opgenomen, videoclip. Het zou zomaar weer een dikke hit kunnen worden door de nieuwe aanstekelijke productie" aldus de Gebroeders KO .

Onlangs vertoefden de Gebroeders Ko in het zonnige Turkije. De omgeving bleek een schitterend decor voor een spetterende videoclip van de nieuwe single. De vrolijke gebroeders huurden twee waterscooters, scheurden lang de meiden aan de waterkant en deden tussendoor nog wat fitness oefeningen.  Het resultaat is een bijzonder vrolijke, zomerse en spetterende clip die je gezien moet hebben.