‘Ogen liegen niet’, de laatste single van Duo NL en uitgebracht op het welbekende Rood-Hit-Blauw label, betekende voor dit uit Helmond afkomstige tweetal alweer hun zevende TOP100 notering.

In het jaar waarin zij in januari elkaar hun ja-woord gaven scoorden zij verder met de single ‘Ik droom ervan’. Dat is de grootste DuoNL-hit tot nu toe geworden met zelfs een 26e plaats in de TOP100, kortom Chris en Williejan staan ondertussen goed op de landelijke hitkaart !

Na vele singles en drie albums start dit sympathieke tweetal dit nieuwe jaar 2014 met nieuw elan. Een nieuwe single afkomstig uit een voor hen nieuwe studio en daarnaast hebben zij hun website ook nog eens in een nieuw jasje gestoken.

‘Waarvan droom jij’ is een door Williejan herschreven cover welke werd opgenomen en geproduceerd in de studio van Harald Queens in Tilburg. Desondanks is inmiddels vertrouwde DuoNL-sound volledig bewaard gebleven en dus kunnen fans en liefhebbers middels ‘Waarvan droom jij’ volledig hun hart ophalen aan die o zo fraaie tweestemmige kleuring van DuoNL.

Met deze schlager zet DuoNL de toon voor dit nieuwe jaar waarin zij de stijgende lijn die sinds 2007 al te pakken hebben onverminderd gaan voortzetten. ‘Waarvan droom jij’ van DuoNL is opnieuw een uitstekend Rood-Hit-Blauw Product !