De in 1999 geboren Gino Graus zong al toen hij nog maar net kon lopen! Ondanks dat deze in ’s-Hertogenbosch opgroeiende zanger dus nog maar twaalf zomers jong is, lanceerde hij op 12 mei jl. al zijn eerste album getiteld; ‘Uit mijn hart’. “Wat goed is, komt snel”, is een gezegde dat zeker van toepassing is op Gino.

Dit album en het uitbrengen van de single ‘Heintje Medley’, beiden verschenen op het Rood-Hit-Blauw cd-label, hebben ervoor gezorgd dat de belangstelling voor deze jeugdige zanger enorm is toegenomen. Zo staan er bijvoorbeeld optredens gepland voor o.a. Dutch Valley (11 augustus) en komend najaar op het Mega-Piratenfestijn.

Met zijn nieuwe single, ‘Dans allemaal maar mee’ zal de belangstelling voor Gino alleen maar verder toenemen. Zo is de begeleidende videoclip, met hierin ook de danseressen van UC Dance Kids, opgenomen in de vorm van een flashmob.

Volstrekt uniek voor ons land en alleen al hierom zal de single ‘Dans allemaal maar mee’ volop in de aandacht komen. Het super swingende nummer met de welbekende zomerse Zuid-Amerikaanse sound die inmiddels volledig is ingeburgerd in ons land, gaat Gino vast op de hitkaart zetten!

De verwachtingen voor deze single zijn dan ook hoog gespannen want dit zou wel eens een heuse spetterende zomerhit kunnen gaan worden voor Gino & UC Dance Kids!