De nieuwe single ‘Nadien’ van de Rotterdamse zanger Guus Bok is uit. Nog voor de officiële release is de single al uitgeroepen tot de ‘Deze moét je horen!’ plaat bij radiozender 100% NL.

Guus Bok denkt met weemoed terug aan het mooiste meisje van de klas, Nadien genaamd. Zo’n mooi meisje heeft hij ‘Nadien nooit meer gezien’, zingt de energieke artiest vol overgave in het catchy refrein. Kon hij nog maar terug naar toen, met de levenservaring en kennis van nu. Dan zou hij het vast allemaal anders hebben gedaan en zou hij zeker een kans hebben gemaakt. Toch?

Zoals men gewend is van Guus is de single voorzien van een knotsgekke videoclip, waar de zanger op zoek gaat naar een nieuwe Nadien. Echter, alle dates lopen op verscheidende vreemde manieren uit op een groot fiasco. De tekst is andermaal verzorgd door zijn kompaan en vaste tekstschrijver Rico Hop, de compositie komt opnieuw van zijn eigen hand. Zijn vorige singles ‘Deze Nacht Is Van Ons’ en ‘Op Het Strand’ waren al echte ‘oorwurmen’, maar als ‘Nadien’ eenmaal in je oor is gekropen, moet je van goeden huize komen om het lied er weer uit te krijgen.

Naast het uitbrengen van de single heeft Guus een platencontract getekend bij het platenlabel CNR. Ook vormt hij dit jaar met zijn band de vaste huisband van het televisieprogramma ‘De Eretribune’ van Fox Sports TV, waarbij het nummer ‘Nadien’ de hoofdtune is.

‘Nadien’ is vanaf vandaag te horen via o.a. iTunes en Spotify.