De 2JS uit Brabant, Janske en Jack kennen elkaar al meer dan dertig jaar! Echter sinds eind vorig jaar vormen zij Het Woonwagen Duo.  Dus is de sound van weleer weer helemaal terug maar dan natuurlijk wel in een opgefrist hedendaags jasje. Iets waar vele muziekliefhebbers maar wat blij mee zijn. Beiden hebben hun sporen al ruimschoots verdiend in de muziek.

Janske zit al meer dan dertig jaar in het vak en maakte in haar carrière zelfs deel uit van het welbekende Holland Duo. Maar ook solo bracht deze in een woonwagen geboren zangeres diverse geluidsdragers uit. Ook de mannelijke helft van dit muzikaal gezien jonge duo; Jack van Raamsdonk is zijn leven lang al actief in de muziek. Naast dat de jonge Jack drumde is hij ook bandparodist geweest, en maakte hij deel uit van de band Exit en diverse andere bands. Echter ook solo bracht Jack al diverse albums en DVD’s uit.

Sinds Het Woonwagen Duo door dit tweetal nieuw leven werd ingeblazen, zijn de singles ‘Geluk is niet te koop’ en het opzienbarende ‘Schoentjes uit’ verschenen. Maar de trein met dit tweetal aan boord dendert door op weg naar het eerste album van Het Woonwagen Duo. Onderweg wordt gestopt bij de stations om hun nieuwste single ‘Mooie Spaanse Catelaanse’ aan de reizigers voor te stellen. Ditmaal een overheerlijke feestplaat dat geweldig past bij deze tijd van het jaar. Zomers, uitermate gezellig, op en top vrolijk en met een torenhoog meezinggehalte! Natuurlijk komt ook deze, door Manfred Jongenelis geproduceerde nieuwe single van Het Woonwagen Duo, uit op het Rood-Hit-Blauw label ! Onder de naam "Het Woonwagenduo” treden Janske en Jack op in het hele land.