Na ruim 10 jaar geen single te hebben uitgebracht, komt Imca Marina terug met het liedje. “De Carrousel Van Geluk” Het liedje is van origine een Spaans liedje en is in 1978 al opgenomen, de tekst is geschreven door Imca Marina en restauranthouder/televisiekok Joop Braakhekke ( die de titel heeft bedacht) Nu, 35 jaar later heeft Imca de tekst herschreven naar deze tijd.

Dankzij de aardbevingen in Groningen kwam Imca in contact met de 21-jarige producer/arrangeur/musicus Mark Pepping uit Eelde-Paterswolde, die haar vroeg om een nieuw album te maken. Kees Tel uit Helmond tekende voor de mastering. De bijbehorende clip is gemaakt door Pieter Hornix, is opgenomen in de Efteling, en is te zien op YouTube en de RTV-stations.

De dorpsfeesten in Nederland leven volop. De meeste dorpen hebben dan ook kermis, degene die in de carrousel zit –je zou kunnen zeggen de carrousel van het leven- draait z’n rondje mee en beleefd de wereld van de draaiende carrousel. Het publiek wat toe staat te kijken heeft alvast voorpret van het draaien, de kleur, de sensatie. Dat heeft Imca in de tekst verwerkt, waarin ze zegt dat het publiek, zowel jij als ik en de anderen in hetzelfde schuitje zitten.

De conclusie die ze hieruit trekt is dat we in het leven allemaal ons rondje meedraaien en de vreugde van elke dag vaak uit kleine dingen bestaat, een mooie sterrenhemel, of een kind dat blij wordt…

De single is verkrijgbaar via alle bekende downloadportals (itunes, Zazell, Spotify etc…)