Louter lovende reacties ontvangt Johan Heuser voor de release van zijn gloednieuwe single ‘Waar moet ik heen zonder jou’! De opvolger van de successingle ‘De Oude Muzikant (Ave Maria)’ is vanaf 5 oktober te verkrijgen. Deze tweede release wederom uitgebracht via Twilight Entertainment wordt nu al zeer goed ontvangen. 

Met 35.000 views op Youtube, hoge rotatie bij diverse radiostations en met noteringen in diverse hitlijsten kijkt volkszanger Johan Heuser tevreden terug op zijn vorige single; ‘De Oude Muzikant (Ave Maria)’. Naast dit alles ontving Johan ook nog eens complimenten van Fred, de zoon van Tante Leen. Deze legende uit de Jordaan en enige Nederlandse zangeres ook met een standbeeld, zette het lied in 1955 op de plaat en werd dus eerder dit jaar met succes gecoverd door Johan Heuser.  

Johan Heuser; Geboren in 1977 in Geldermalsen, is een geboren artiest die op de plaat debuteert in het jaar 2000 met de single ‘Waar ik ga en sta’. Zijn samenwerking met Corry Konings, een droom die uitkwam voor Johan, leverde singlehits op voor ‘Een zomer met jou’, ‘De zon’ en de grote hit uit 2002, de ‘Hup hup song’ ! Ook solo heeft deze Betuwse volkszanger al tal van geluidsdragers op zijn naam staan waaronder de albums ‘Ik ben een dromer’ en ‘Hoe zal het morgen zijn’ en daarnaast waren er al vele singles waaronder; ‘Seconden lijken uren’, ‘Het is een feest om hier te zijn’ of ‘Witte rozen bloeien’.    

‘Waar moet ik heen zonder jou’  is een sfeervolle meezinger opnieuw afkomstig uit de studio van Manfred Jongenelis. Een typische Johan Heuser-plaat die met zijn warme timbre wederom zorgt voor het juiste sfeer bij de teksten.  Voor de bijbehorende videoclip reisde Johan onlangs naar de Wilhelminaberg af in het Limburgse Landgraaf. Het team beklom daar meermalen de langste trappen van ons land om fraaie beelden te kunnen schieten.

De nieuwe single van Johan Heuser is te verkrijgen via:
http://www.targetmusic.nl/order?id=607779970&rtlo=79285

De videoclip is te bekijken via:  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=O_3dbT1qCdI#