In 1977 bracht de Limburgse formatie Total loss, op het Telstar label het liedje voor het eerst uit, jaren later werd het door het Limburgse duo Jacky en Fabrizio als loonpersing in eigen beheer uitgebracht.

Het management van Johnny Gold tipte hem hierover, en hij het orgineel beluisterde was er geen twijfel over mogelijk wat zijn volgende feestknaller zou gaan worden, en liet het wederom op zijn geheel eigen wijze produceren door Nederlands beste feestplatenproducent van dit moment, Waylon vd Heijden !!

Het zilveren schijfje waar de naam van ras-entertainer Johnny Gold wordt opgezet, veranderd spontaan van cd single naar Pretschijf, en dat is deze keer ook zeker weer het geval, het feest begint al bij het hoesje, en daar houd het niet mee op … maar liefst drie tracks staan er op deze Pretschijf, waaronder een après ski uitvoering en een extended version … oftewel als de swung er goed inzit bij de feestvierders, kunnen ze ruim een halve minuut langer uit hun dak gaan, en dat ze dat gaan doen is wel zeker, want deze productie mag tot een van de beste van deze ouwe feesttijger worden gerekend !!

En of dat het nu hier in ons eigen land is … of in de wintersportgebieden waar de apreski inmiddels tot ware volksfeesten zijn  uitgegroeid … het zal Johnny allemaal braad wurst weeze  …. Juinuh wordt het  !!!