Het was groot nieuws toen José Hoebee onlangs aankondigde om met het nummer “Noheyo” voor het eerst sinds 1986 weer een solo single te op te nemen. De media berichtte uitvoering over de come back van José, die in de jaren ‘70 en ‘80 enorme (internationale) hits scoorde met Luv’, en daarna ook als solozangeres. De reacties op “Noheyo” zijn uitermate positief.

Nu presenteert José Hoebee de videoclip van “Noheyo”, met daarin een hele opvallende knipoog naar de meidengroep Luv’, de formatie waarmee voor José een glansrijke carrière als zangeres begon. “Ik ben trots op mijn Luv’ verleden, welke de basis legde voor mijn carrière.

We hadden enorm veel succes in binnen- en buitenland en ik heb alles aan Luv’ te danken.” aldus José. Daarom leek het haar leuk om drie jonge meisjes (Madelief, Sophie en Pien) in haar clip te laten meespelen, om de rollen van een jeugdige Patty, Marga en José te vertolken. Tijdens de opnamen raakte José zelfs geëmotioneerd, omdat het zoveel herrineringen aan Luv’ bij haar naar boven bracht.

Na een persoonlijke zware periode is José er nu weer helemaal klaar voor en met “Noheyo” begint ze een nieuw hoofdstuk in haar glansrijke carrière als zangeres.