De 3e single van Milan Milano, genaamd ‘En ik droom’ is nu officieel uit.  ‘Af en toe lijkt het alsof ik inderdaad droom’, aldus Milan Milano, ‘Tijdens mijn optredens zingen ze het al gewoon mee. Dat blijft bijzonder’.

De bijbehorende videoclip is namelijk eerder gereleased op youtube, zodat de fans de tekst kunnen leren. Deze clip is al meer dan 56.000 bekeken. Milan’s eerste single ‘Voel je dan niet?’ is meer dan 300.000 bekeken.
‘Het is een leuk feitje, maar muziek is geen wedstrijd. Wij doen alles op eigen kracht. De reis is de prijs en daarom geniet ik van elke stap in mijn carrière.

We hebben geen haast.’ reageert  Milan Milano op het succes op youtube.
Milan Milano is zelf grotendeels verantwoordelijk voor het lied ‘En ik droom’. De tekst is gemaakt door hem zelf en het arrangement werd gemaakt samen met Hans Vrolijks. De producer is Adri Jan Hoes van de legendarische Telstar Studio in Weert. "Hij is een van de grootste talenten, die de afgelopen 50 jaar bij ons in de studio heeft opgenomen.’

Met een goed gevulde agenda is Milan Milano gemiddeld 3x in de week als zanger op pad. "Vooral de combinatie van gezellige besloten familiefeestjes en de mensenmassa’s met soms wel tienduizenden bezoekers, maakt het bijzonder.’

Ook dit najaar staat Milan Milano in de theatermuziekshow Willie’s Deure.  Hij treedt daar op met Mooi Wark, Wimmie, Evert Baptist en Dick van Altena in diverse theaters in Noord Oost Nederland.