In 2007 viel het doek voor BZN, de meest succesvolle Nederlandse band allertijden. Maar oud BZN-er, drummer Jack Veerman was nog niet klaar om te stoppen met muziek maken. Hij zocht zes gelijkgestemde rasmuzikanten met een “BZN” hart, allen met hun eigen muzikale geschiedenis.

De band MON AMOUR was geboren en de gouden hits als Lady McCorey, Sevilla, Pearlydumm en Mon Amour schalden weer door de zalen en theaters. Het publiek werd verrast door de kwaliteit en bezieling.

Maar MON AMOUR wilde meer! Daarom brachten zij in 2009 hun eerste album “After all these years” uit, in 2010 gevolgd door “A matter of time”. Prachtige nummers in de lijn van BZN en steeds meer met een eigen MON AMOUR sound. Nu is het derde album “Sing me a song” een feit. Een prachtig afwisselend album met nummers geschreven door de bandleden van Mon Amour. Een album gemaakt met heel veel liefde voor muziek. MON AMOUR is klaar om Nederland te veroveren. In maart starten zij weer met een nieuwe theatertour. Het plezier van deze band spat van de bühne. Overal waar Mon Amour speelt wordt het publiek meegezogen in het enthousiasme van deze topformatie en de prachtige muziek.

De eerste single is het titelsong van het album “Sing Me A Song”.