Het is geen grap, op 1 april komt de nieuwe single ‘Fast Car’ van Rev ’n Ros uit. De legendarische hit waar Tracy Chapman in 1988 flink mee scoorde, is overgoten met een compleet nieuw sausje door het duo dat bekend werd vanwege hun deelname aan X Factor in 2009. 

“Vroeger was het thuis vechten om de cd met het nummer Fast Car te bemachtigen. Ik heb de single vanaf de eerste keer dat ik ‘m hoorde in mijn hart gesloten”, vertelt Ros. “Vorig jaar stond de single op mijn mp3 speler en beluisterde ik hem samen met Rev.

Voor we het wisten zaten we aan tafel bij Sony Music om hier een single van te maken!” Het zangduo wil het nummer niet beter maken, want dat is volgens hen onmogelijk. Ze willen de huidige generatie voorzien van de mooie tekst en melodie in hun eigen jasje. “We voelen ons vereerd deze single te mogen releasen met Sony Music.” De single geeft perfect weer wie Rev ’n Ros zijn. “Er zit een geweldige boodschap en een flinke dosis emotie in de song, maar we zijn niet in een hoekje te plaatsen hoor. We houden ook erg veel van Motown, Soul, Pop en Gospel!”