Het zijn drukke tijden voor de dames van OG3NE. 15 December begint OG3NE aan een reeks van 10 uitverkochte kerstconcerten in het sprookjesachtige Kurhaus in Scheveningen. Ter gelegenheid van OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert’ releasen zij vandaag een nieuwe kerstsingle getiteld ‘Alles Is Nog Hier’. 

Een verrassend Nederlandstalig uitstapje over het gemis van dierbare personen tijdens de warme en knusse kerstdagen. De single wordt ondersteund met veel tv promotie zoals RTL Late Night, Tijd voor Max, Koffietijd, Zapp Live en Max Trouw Kerstconcert. Ook is OG3NE in de maand december te zien in het KnoopGala.
 
Tevens maakt OG3NE bekend vanaf september 2019  (seizoen 2019/2020) terug te keren in de theaters door heel Nederland met een gloednieuwe theatershow getiteld  ‘SWEET HARMONY TOUR’. Tijdens de vorige theatertournee ‘Three Times a Lady’ wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte concerten waren het gevolg. Een sensationeel aantal dat de populariteit van de succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de ‘Ladies With The Golden Voices’.
 
Vanaf September 2019 op veler verzoek terug in 60 theaters! OG3NE met de ‘SWEET HARMONY TOUR’ staat voor een avond genieten van de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley met hun eigen live band. De landelijke verkoop begint op Zaterdag 15 december a.s.