Topper Jeroen van der Boom heeft onthuld dat aan het eind van deze week bekend wordt gemaakt wie de nieuwe Topper wordt én welke vier heren op dit moment in de running zijn.

Jeroen vertelde tijdens 3FM’s Coen & Sander Show dat de heren nu in gesprek zijn met vier kandidaten, waaronder ex-Topper Gordon. "Ik heb verder namen gehoord van Gerard Joling, Paul de Leeuw en Xander de Buisonjé, maar het moet natuurlijk wel passen. Joling is druk met zijn 25-jarig jubileum en ik ga ook niet met iedereen op het podium staan."

"Ik heb vanmiddag nog even contact gehad met het management en volgens mij moet het eind deze week duidelijk zijn."

Zoals bekend stond Dries Roelvink te trappelen om de plek van Gordon in te nemen, maar hij was niet bepaald de enige… "Als die nieuwe Topper dan bekend is, maken we daarna een lijst bekend van namen die zich spontaan hebben aangemeld. Dat zijn er echt veel meer geweest dan Dries alleen!"

Er wordt al enige tijd gefluisterd dat Gordon de nieuwe oude Topper zal worden, maar dat ontkende Topper-manager Benno de Leeuw afgelopen week. "We zijn met meerdere mensen gesprekken aan het voeren. Ja, ook met Gordon. Maar er zijn absoluut nog geen beslissingen genomen."

Jeroen van der Boom boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.