Voor zijn nieuwe single ‘Niet morgen maar vandaag’ nam Vinzzent afgelopen week zijn videoclip op. Samen met 50 enthousiaste studenten voer Vinzzent in de volle zon door de Amsterdamse grachten. Ook werd er een actie opgezet voor de fans om filmpjes in te sturen met hun moment van ‘Niet morgen maar vandaag’.

Vinzzent kreeg voor deze videoclip hulp van Ritsaart Westenberg en Emin Kececi van het Amsterdams Studenten Corps.

Na het optreden van hun jaarlijkse A.E.N.E.A.S filmfestival kwamen zij met het idee om voor de videoclip met een aantal studenten door de Amsterdamse grachten te varen.

Positieve Vibe

Er heerste een geweldige sfeer op de boot wat zelfs een positieve vibe gaf aan het publiek langs de kant. Er werd spontaan meegedanst en gezwaaid. Ook de politie was positief en zag het na drie waarschuwingen om het geluid iets te dempen toch door de vingers.

Filmpjesactie

De filmpjesactie werd door de fans erg goed ontvangen. Iedereen kreeg de mogelijkheid om een filmpje in te zenden met zijn/haar moment van ‘Niet morgen maar vandaag’.
Na een selectie zijn er een aantal inzendingen toegevoegd aan de videoclip. Helaas konden niet alle filmpjes in de clip gemonteerd worden.

Vinzzent is erg blij met het resultaat; “De videoclip straalt de boodschap ‘Niet morgen maar vandaag’ helemaal uit. Het leuke is dat het dit keer grotendeels is bedacht door twee studenten. Zij lieten ons even in hun wereld en bezorgde mij en mijn team een onvergetelijke dag. Ook de ingezonden filmpjes zijn ontzettend leuk en grappig geworden en maken het tot een clip van iedereen.” Zoals Samuel L. Jackson al eens vroeg: Vincent! We happy? Vincent: Yeah, we happy.