2011 was onmiskenbaar hét jaar van Jan en Liza Smit. Het stel, dat eind vorig jaar hun eerste gezamenlijke kindje verwelkomde, deed half november een grote ’verdwijntruc’ om op het eiland Sint-Maarten op 11-11-’11 omringd door intimi het jawoord te geven. 2012 wordt op persoonlijk vlak wat rustiger, zo verwacht Jan. "Ik ga ervan uit dat Liza volgend jaar niet in verwachting is”, zegt hij.

„We genieten nog zo van Emma, die begint net te lopen. En van Fem, die naar school gaat. Als alles binnen ons gezin zo blijft als het afgelopen jaar, ben ik dik tevreden!"

Voor Jan Smit was 2011 een jaar met een gouden randje. Het exotische huwelijk in de Cariben was naast alle zakelijke successen hét hoogtepunt van het jaar. "Het was bíjna in het geheim gelukt”, kijkt Jan terug. „Enkele dagen voordat we op het vliegtuig stapten, hoorde ik toevallig iemand in het dorp erover. We hielden ons hart vast: nu zou het vast uitlekken. Maar dat deed het niet. Pas toen de genodigden op het vliegtuig stapten. Liza en ik waren toen al met de meisjes op Sint-Maarten. Het was een geweldige week."