Sandra van Nieuwland ( The Voice of Holland ) komt deze week binnen op de eerste plaats van de Single Top 100 met het nummer More. De Haarlemse stond met de cover van het lied van r&b-zanger Usher vorige week vrijdag in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The Voice of Holland.

Toen Van Nieuwland het nummer tijdens de auditie zong, draaiden alle coaches zich om. Ze koos er uiteindelijk voor zich door Trijntje Oosterhuis te laten begeleiden in de talentenjacht, die eerder werd gewonnen door Iris Kroes en Ben Saunders..

Van Nieuwland stoot met haar binnenkomer Asaf Avidan met One Day/Reckoning Song van de koppositie. Nielson, die meedeed aan het programma De Beste Singer-songwriter van Nederland, sluit de top drie met zijn nummer Beauty & de Brains.

Jan Smit staat met zijn cd Vrienden net als de twee voorgaande weken bovenaan in de Album Top 100. Alanis Morissette komt met haar nieuwe plaat Havoc and Bright Lights binnen op de tweede plek. De derde positie is voor de Limburgse band Rowwen Hèze met Geal.