Lisa, Amy en Shelley uit Fijnaart, nu bekend als meidengroep O’G3NE , gaan naar de liveshow van The Voice of Holland. De meiden konden vrijdagavond op lovende kritiek van de jury rekenen. "Wáánzinnig goed."

De zusjes namen het in de ‘battle’ op tegen Gabriella Massa. Ze zongen de hit I See Fire’ van Ed Sheeran, wat coach Marco Borsato al tijdens de audities emotioneerde. "Ik ben echt diep, diep onder de indruk", zei hij met tranende ogen.

Nipt gewonnen
Tijdens het optreden kregen de Brabantse zusjes de zaal vrijwel meteen stil. De jury was dan ook ontdaan. "Het is bijna ongelooflijk wat hier gebeurt", reageerde Trijntje Oosterhuis. Ilse DeLange met kippenvel: "Dit is wáánzinnig goed!"

Overigens won de meidengroep wel nipt van de concurrentie, Gabriella Massa. "Individueel zouden jullie het niet redden tegen haar, maar nu kies ik wel voor O’G3NE", zei Ali B. enthousiast.

Echte winnaars
Lisa, Amy en Shelley uit Fijnaart zijn halverwege november te zien in de liveshow van The Voice of Holland. Ze waren vrijdag al even te gast bij Omroep Brabant.

Helemaal vreemd zullen de zusjes zich niet voelen bij de liveshow: de nu 20-jarige Lisa en haar 19-jarige zussen Amy en Shelley wonnen in 2007 al Junior Songfestival met hun zelfgeschreven nummer ‘Adem in, adem uit’.