O’G3NE is de winnaar van het vijfde seizoen van The Voice of Holland. Het trio kreeg vrijdagavond de meeste stemmen van de kijkers. De finale werd live uitgezonden op RTL 4. De winnaar kwam uit in Team Borsato.

Eerder moesten kandidate Emmaly en daarna Guus al naar huis omdat ze niet genoeg stemmen hadden van de kijkers. Aan het begin van de show waren alle vier de kandidaten nog in de race, namelijk de meiden van O’G3NE (Team Borsato), Guus Mulder (Team Ali B.), Emmaly Brown (Team Trijntje) en Sjors van der Panne (Team Borsato). De kandidaten van de vierde coach Ilse DeLange vielen in eerdere rondes al af. Vorig jaar won Julia van der Toorn ook uit het team van Marco Borsato.

Tijdens de finale van het vijfde seizoen waren er onder meer optredens van Fedde Le Grand & Marcel Veenendaal (zanger van Di-rect), Mr. Probz, Frank Boeijen en de internationale boyband Zerotwenty, met deelnemers van The Voice uit diverse landen.

De zussen Lisa (20), Amy (19) en Shelley (19) van O’G3NE vertegenwoordigden Nederland bij het Junior Eurovisiesongfestival in 2007. Hun single Fout Ventje is bijna vijf miljoen keer bekeken op Youtube. Nu de meiden een aantal jaar ouder zijn, willen ze meer de volwassen kant op met hun muziek.

De hoofdprijs is een platencontract en een auto.