Op zaterdag 29 september opent de Nederlandse formatie OG3NE ‘s-werelds grootste kickboks event GLORY59 dat wordt uitgezonden in 120 landen wereldwijd. OG3NE schreef in 2014 historie door als eerste groep in de wereld ‘The Voice’ te winnen.

Aankomende zaterdag schrijven zij opnieuw historie door als eerste ‘The Voice’ winnaars op te treden op een evenement dat honderden miljoenen mensen bereikt over de hele wereld. Speciaal voor GLORY59 zingen zij een speciale remix van hun nummer 1 hit “Magic’ geproduceerd door John Dirne en Rick Vol.
 
De Nederlandse vocale sensatie, bestaande uit de zussen Lisa, en tweeling Amy en Shelley Vol scoorde de laatste jaren hit na hit en vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisie Songfestival in 2017 alwaar zij de finale wisten te behalen, een vijfde plek van de vakjury kregen en verkozen werden tot ‘The Number 1 Voices from Europe’. Hun theatertournee ‘Three Times a Lady’ werd een ongekend succes met maar liefst 100 uitverkochte concerten en nu de eervolle uitnodiging om de openingsact te zijn van het wereldwijde tv event GLORY59 als echte start van hun internationale carrière.
 
Naast de vele optredens in het land is OG3NE druk in voorbereiding voor hun reeks van 10 uitverkochte kerstconcerten die in december plaats gaan vinden in het Kurhaus in Scheveningen. Ook in 2019 gaat OG3NE de gemoederen bezig houden. Momenteel worden de plannen voor het nieuwe jaar gemaakt. Nieuwe muziek, internationale stappen, nieuwe concerten en een festivalset met live band.
 
GLORY59 vind plaats op zaterdag 29 september in de Johan Cruijff Arena in Amsteram, waar o.a. wereldkampioen zwaargewicht Rico Verhoeven zijn titel verdedigt tegen Guto Inocente. In Nederland wordt GLORY59 uitgezonden op Veronica