Afgelopen week verscheen de nieuwe single ‘STARVE’ van de succesvolle zangformatie OG3NE.  De single is de voorloper van het nieuwe album dat in september zal verschijnen.

Voor het nieuwe album is veelal gekozen voor liedjes van Amerikaanse sing & songwriters. De producers Gordon Groothedde en Rick Vol staan in voor de ‘organische’ sound waarin ruimte is voor de typische meerstemmige zang van OG3NE.

 
Naast de opnames voor het nieuwe album verblijven Lisa, Amy & Shelley bijna dagelijks in de dansstudio ter voorbereiding op het nieuwe seizoen DANCE DANCE DANCE dat in dit najaar op tv zal verschijnen.
 
Met ingang van september keren de dames van OG3NE terug in het theater met hun gloednieuwe SWEET HARMONY TOUR. Tijdens de vorige theatertournee ‘Three Times a Lady’ wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte shows waren het gevolg. Een sensationeel aantal dat de populariteit van de succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmden de ‘Ladies With The Golden Voices’.
 
In het najaar 2019, op veler verzoek terug in het theater; OG3NE met hun eigen live band in 60 theaters met de SWEET HARMONY TOUR.