The Happy Hour Crew komt wederom met een après-ski – carnavals knaller van de bovenste plank.Na de nummer 1 carnavalshit Goeiemoggel hebben zij wederom een nieuwe hit weten te produceren Oh Oh Tirol , dit i.s.m. top producer Kees Tel, die onder andere de hit je maakt me gek van Gerard Joling schreef.

Speciaal voor het nummer Oh oh Tirol  is een samenwerking aangegaan met Roy Raymonds de blote-voeten zanger van Nederland waarmee de Happy Hour Crew 4 maanden non stop door Oostenrijk toert.

Juist om deze reden hebben de zangers deze plaat opgenomen en aangeboden bij Eye Works wetende dat Oh oh Cherso  voornemens is naar  het gebied te komen waar de zangers de hele winter al jaren actief zijn, in Brixental in Oostenrijk : Westendorf Brixen Kirchberg. Ondanks melde diverse media dat de sterren van Oh oh Cherso niet welkom zouden zijn in Oostenrijk , echter word dit fel tegengesproken door het VVV kantoor in het Brixental. Volgens de plaatselijke VVV kantoren worden de Oh oh Cherso sterren in het Brixental met open armen ontvangen en zijn ze meer dan welkom in Oostenrijk. The Happy Hour Crew en Roy Raymonds hebben de single geplaatst op alle download portals  en de single word vanaf dat moment veelvuldig gedownload . Ook heeft organisator UDC ( Go Après-ski Ahoy Rotterdam) het liedje  gebruikt voor de landelijke reclame jingle en de act mainstage geboekt op 19 maart 2011.

Plugster Nel van Olm die de plaat landelijk gaat aanbieden vanaf a.s.maandag heeft ook geloof in deze après-ski en carnavals kraker maar helaas kunnen ze de single niet waarderen bij de producent van het programma. Dit gezien de reactie die per abuis is ontvangen door de zangers , ondanks dat de castleden van Oh oh Cherso voor een stelletje debielen word uitgemaakt in de media blijkt dit wel erg snel te worden overgenomen door gedelegeerd producent Michiel van der Hoeven die het volgende schreef:  Een paar debielen die vast een voorschot nemen op de leadermuziek van Tirol. Het moet toch niet veel gekker worden. Een excuus vinden de zangers dan ook eigenlijk wel op zijn plaats.

Roy Raymonds en/of Happy Hour Crew boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron: De Sterrenparade