Guus Meeuwis bezoekt in 2012 wederom het Philips Stadion in Eindhoven voor alweer de 7e editie van zijn Groots met een zachte G concerten! Op vrijdag 8 juni 2012 zal hij het stadion weer op zijn grondvesten laten schudden. “Het is echt veel te leuk om ieder jaar mee te mogen maken!

Een feest voor het publiek, maar zeker ook voor ons op het podium. Een betere reden om door te gaan is er niet!”, aldus Guus Meeuwis. De kaartverkoop voor de concerten in 2012 start donderdag 16 juni a.s. om 18.00 uur.

Morgen 16 juni is het eerste concert van de Groots met een zachte G 2011 concertreeks. Guus Meeuwis staat dit jaar op 16, 17, 18 en 19 juni in het Philips Stadion in Eindhoven en zet daarmee de teller op 25 stadionconcerten. “Als je mij aan het begin van mijn carrière in 1995 had verteld dat ik 25 keer een stadion zou vullen had ik je waarschijnlijk voor gek verklaard maar stoer is het wel haha! Ik ben er ongelooflijk trots op. Het voelt echt als een prestatie dat we dit met z’n allen elk jaar weer mogen doen. De Groots concerten zijn voor mij Genieten met een hoofdletter G. Ik kijk nu alweer uit naar volgend jaar!” aldus Guus Meeuwis.

De concerten van Guus Meeuwis staan al zes jaar garant voor een Groots feest met een spectaculair decor en een geweldige sfeer. De vele hits van de Brabantse zanger worden afgewisseld met verschillende muzikale verrassingen. Bezoekers kunnen voorafgaand aan de concerten alvast genieten van de Brabantse gastvrijheid op het Plein van de Hemelse Voorpret, een gezellig horeca plein direct naast het stadion. Samen met de concertreeks van dit jaar heeft het evenement door de jaren heen ruim 850.000 bezoekers getrokken.