Tim Douwsma doet mee aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Dat heeft de zanger woensdagavond bekendgemaakt bij RTL Boulevard.

“Ik werd dit keer voor de derde keer benaderd”, aldus Tim. “Dit doe je maar één keer in je leven, dus ik besloot nu ja te zeggen.” Het is Douwsma niet tegengevallen, zo vertelt hij. “Het was een waanzinnige ervaring, echt fantastisch.”
‘Heel zwaar’

Hoe lang Tim op het onbewoonde eiland heeft gezeten, mag hij niet verklappen. Hij vertelt wel dat het natuurlijk niet altijd alleen maar leuk was. “Het is ook heel zwaar. Je weet op een gegeven moment niet meer welke dag het is, je eet heel weinig. Ja, het is echt afzien.” Eerder werd al bekend dat ook Ronnie Flex en Sharon Doorson meedoen aan Expeditie Robinson.

Tim reageert in het programma ook op foto’s van zichzelf met zijn nieuwe vriendin in Turkije. “Dit is Stephanie Tency”, aldus Tim lachend over de voormalig Miss Universe Nederland. “We hebben het heel leuk samen, maar het is nog heel pril”, vervolgt de acteur die binnenkort is te zien in de musical Grease.