Pierre Kartner heeft wéér een succes geboekt. Zijn nummer Je denkt maar dat je alles mag van mij, gezongen door Frans Duijts, werd afgelopen jaar het meest gedraaid in cafés en discotheken.

Pierre: „Ik heb het geschreven en gecomponeerd, er is ook interesse uit andere landen voor het nummer. Laat iedereen gerust zijn dat het best wat kan worden op het Eurovisie Songfestival in Oslo.”

Pierre, bekend als Vader Abraham, kreeg veel kritiek op zijn liedje Ik Ben Verliefd Shalali, de Nederlandse inzending van dit jaar. „Vooral uit de professionele hoek. Ik had ook een ingewikkeld liedje kunnen schrijven, maar voor de massa maakt dat niks uit. Dat blijkt ook wel uit Je denkt maar dat je alles mag van mij. Dan roepen mensen misschien: Ja, een kroegplaat’. Maar het is landelijk een grote meezinger.

„De schrijver van de Duitse inzending in 1982, Ein bißchen Frieden van Nicole, kreeg ook ladingen kritiek. Tot hij won. De koning is dood, lang leve de koning. Ik schenk Nederland een liedje voor Oslo.”

Vader Abraham / Pierre Kartner boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

bron:telegraaf