Gisteren avond werden voor de 7e keer de Party Awards uitgereikt aan de populairste feest Artiesten en feest Dj’s van Nederland. De winnende Awards zijn gegaan naar:

Populairste Party Artiest 2011: Django Wagner

Populairste Party Dj 2011: Dj Arnoud

Populairste Party Act 2011: De Lawineboys

Populairste Party Single 2011: Arjon ft. DJ Willem de Wijs & Feest DJ Bas – Zakka Zakka

Populairste Opkomende Party Artiest 2011: Arjon

Populairste Opkomende Party Dj 2011: Feest Dj Bas

oeuvre Award 2011: Waylon van der Heijden

Een compleet overzicht van de genomineerden en de uitslagen zijn te vinden op de website www.partyawards.nl

Dit jaar waren weer een heleboel leuke liedjes genomineerd en ook weer vele feest Artiesten en Dj’s. De Populairste artiest is geworden Django Wagner en liet hiermee de winnaar van vorig jaar Vinzzent achter zich op de tweede plaats. Op de 3e plaats was geeindigd Wolter Kroes. Het feestnummer Zakka Zakka van Willem de Wijs, Feest Dj bas en Arjon vormde dit jaar de rode draad bij de Party Awards. Het nummer was niet alleen het meest populair maar hiermee ontving Feest Dj Bas de Award voor meest belovende en populairste opkomende Party Dj van 2011. Ook Zanger Arjon ontving de Award voor meest belovende en populairste opkomende Party zanger van 2011.  Willem de Wijs wist op de 2e plaats te eindigen van Populairste Party Dj 2011.

Dj Arnoud wist de eerste plaats te behalen als populairste Party Dj van 2011. Arnoud is vooral bekend van zijn cover De Soldaat en afgelopen Carnaval had hij een kraker te pakken met het nummer Karin moet ie hierin of moet ie daarin. Dit nummer was geinspireerd op de stakingen en ontslagen die vielen in het begin van 2011 bij TNT Post. Op de derde plaats wist Dj Do een plekje te bemachtigen.

De Populairste Party Act van 2011 is geworden De Lawineboys. Vorig jaar wonnen ze tevens de prijs voor populairste Party Single die iedereen wel kend "Sex met die kale" Een nederlandse parodie op het nummer van Kings of Leon – Sex on fire. Begin 2011 is het nummer vanwege de immense populariteit opnieuw uitgebracht.

De Oeuvre Award is dit jaar gegaan naar Waylon van der Heijden. Deze vrij jonge producer ook wel bekend onder de naam Dj Goldfinger heeft al ruim 700 liedjes geschreven en gemaakt waarvan er ook vele de hitlijsten behaalden. Hij schreef en maakt(e ) Nummers voor o.a. Django Wagner, Willem Barth, Corry konings en Rob van Daal.

Het was weer een gezellige avond met vele artiest optredens en ontmoetingen tussen de Dj’s en Artiesten. De combinatie van de Awards uitreikingen en het Netwerken maakt opnieuw deze 7e editie opnieuw
tot een geslaagde. Op naar de 8e editie van de Party Awards 2012.