De extravagante Paul Turner, finalist in The Voice Of Holland, zal een gastoptreden verzorgen bij Toppers in Concert 2012.  De 25-jarige razend populaire zanger zal op 17, 18 en 19 mei te zien zijn in het grootste ‘over de top’ meezingfeest van Nederland in de Amsterdam ArenA. "Dit is echt ongelooflijk mooi om mee te maken, wat een kick" jubelt Paul Turner.

De Toppers kondigden onlangs een extra concert aan op Hemelvaartsdag 17 mei. Met deze drie concerten komt de teller totaal op het jubileumaantal van  25 (!) Toppers-concerten in 8 edities. In het Hemelvaartweekend wordt het dus weer drie avonden meezingen en swingen met de allergrootste nationale en internationale meezingers en de ‘Guest Stars’ Paul de Leeuw en Glennis Grace. Traditiegetrouw volgen er in de maanden voor de concerten meer muzikale verrassingen en met de aankondiging van Paul Turner lijkt de Toppers trein op stoom te komen.
Het thema voor 2012 is ‘THE LOVE BOAT EDITION’ en de Toppers vragen iedereen gekleed te komen in  Glitter Marine White & Blue. Toppers in Concert belooft dus ook dit jaar weer een absoluut ‘over de top’ spektakelstuk te worden.

Om teleurstelling te voorkomen willen wij u nogmaals waarschuwen voor secondary ticketing organisaties die tickets voor de concerten van de Toppers tegen woekerprijzen aanbieden. Ticketpoint.nl is het enige officiële verkoopkanaal. Ook zien wij met regelmaat aankondigingen dat de Toppers buiten de ArenA op zouden treden. Deze aankondigingen zijn niet juist. Voor het juiste nieuws over de concerten van de Toppers raadpleeg de website www.toppersinconcert.nl