Zanger Paultje Poets o.a. bekend van de feestnummers: "Als de trommel roept", "Met mijn knikker in de zon", "Reuzenrad", "Als we straks op vakantie gaan", niet te vergeten de kerstbalade "Eenzaam met kerst", gaat momenteel als een speer

Zijn laatste single "Als we straks naar Tirol toe gaan" kreeg naast een goede notering in de single Top 100 veel airplay in den lande en staat nog steeds goed genoteerd in diverse lijsten.

Volgende week is de vrolijke feestzanger te vinden in Tirol tijdens de feestweek in Westendorf, waar hij samen met meer dan 40 collega`s en heel veel fans van Nederlandstalig lied een feestje gaat bouwen. Het evenement, waarbij TV Oranje en weekblad Party aanwezig zijn is dagelijks te volgen via RadioNL dat tussen 12:00 en 18:00 uur live uitzendingen verzorgt vanuit het Oostenrijkse Westendorf.

"Ik heb er heel veel zin in en kijk er echt naar uit", aldus Paultje, die de afgelopen weken heel erg druk is geweest met de opname van zijn nieuwe single.

Gisteren is de laatste hand gelegd aan de productie die geleid word door Frank Verkooyen van The Boom Studio`s in Breda. "Ik ben super trots op deze nieuwe productie waar o.a. Martin de Laat (trompet & trombone) en Rolus Karssen (accordeon) aan hebben meegewerkt.

Paultje Poets boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.