De laatste successingles van Paultje Poets ‘Als we straks op vakantie gaan’ en de après-ski-versie ‘Als we straks naar Tirol toe gaan’ kwamen beiden in de Top100 terecht.

Maar ook de kerstsingle ‘Eenzaam met kerst’, gelanceerd op 19 december tijdens ‘Paultje Poets live in concert’ in Lienden stond volop in de belangstelling zoals o.a. bij Life4You bij Carlo & Irene op RTL4.

In navolging op deze hits lanceert deze volkszanger uit de Betuwe een echte ‘knaller’ met de nieuwe single ‘Lijn-10’. Het origineel van Drukwerk uit 1983 is nu door producer/zanger Frank Verkooyen helemaal ‘opgepoetst’ tot een feestplaat van jewelste. Kenners die de single al hebben beluisterd waren enthousiast en verrast over de fraaie sound van Paultje bij dit nummer.

Paultje Poets is een veel geboekte artiest die nu ook bij de grote evenementen is te zien. Zo staat Paultje op 23 april a.s. op Lentekriebel-live met o.a. Nick & Simon, Wesley Klein en Rob de Nijs op de bühne. Een dag later, op 24 april is Paultje te zien op het Mega-PiratenFestijn in Tiel en is hij ook één van de optredende artiesten op 29 april a.s. bij de ‘Nacht van Oranje in Beesd.

De nieuwe single ‘Lijn-10’, uitgebracht via Captain Rob Records is vanaf 9 april te downloaden bij www.zazell.nl. De bijbehorende clip zal over enkele weken worden gelanceerd. Natuurlijk hoopt Paultje dat ook deze single zal gaan scoren in de hitlijsten, de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen!

Paultje Poets boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.