Pearl Jozefzoon is de special Guest van LA The Voices’s tour ‘Geloof Hoop en Liefde’ , dat vandaag begint. De tour is van 29 januari t.m 30 maart. Op 8 februari komt het debuutalbum ‘The Time is Now’ van Pearl uit. Hiervan is vorige week de eerste single ‘Clocks’ uitgekomen. Op haar album staat ook een duet met Nick Schilder.

Met The Time Is Now levert Pearl een ijzersterk eerste album af. Een debuut waarop pop en klassiek hand in hand gaan, alle nummers sfeervol worden omlijst door orkest en de zangeres imponeert met de prachtige stem die haar deed opvallen bij heel Nederland.
Directe aanleiding voor de combinatie van pop en klassiek was de televisieshow Van Popster Tot Operaster. Als kandidaat daarin ontdekte Pearl dat het klassieke repertoire haar ook lag. Zó goed zelfs, dat ze het programma glansrijk won. Vervolgens ontstond vervolgens het idee ook die kant van haar zangtalent op haar debuut te belichten.

De eerste single van het album is de track ‘Clocks’, origineel van Coldplay, maar met de inbreng van een prachtig klassiek arrangement geeft Pearl er een geheel eigen en klassieke draai aan.