Vanaf de eerste toon bruist de nieuwe single ‘Ik hou van jou’ al van gezelligheid. ‘Het is al een oud liedje. Toen ik het nummer voor de eerste keer hoorde was ik er meteen al weg van en vond het een passend lied voor mij.

Ik kreeg van de rechthebbende toestemming om het geheel in een nieuw verfrissend vaatje te gieten. De stijl is qua muzikale invulling anders geworden, maar wel in dezelfde trant’, vertelt Peter.
Bram Koning tekende voor de tekst en muziek. Voor de productie en het arrangement is Frank Verkooyen verantwoordelijk. Op maandag 9 november werd de clip opgenomen in het nostalgische Hollandse café Tante Roosje aan het Rembrandtplein in Amsterdam. ‘Omdat het nummer over een vriendenclubje gaat die de stad ingaan, was het niet zo moeilijk om voor de figuratie een stel kameraden te vinden. Er lopen altijd wel groepjes rond op het Rembrandsplein’, aldus Beense.

Peter is momenteel druk met het begeleiden van z’n dochter die bezig is met haar solocarrière. ‘Vroeger had ze helemaal niets met zingen. Wellicht hebben de duetten die ik met haar heb opgenomen daar verandering in gebracht. Ik ben echt supertrots op haar. Tussen de bedrijven door houd ik me bezig met de voorbereidingen voor m’n nieuwe album die in maart/ april het levenslicht zal zien. Voorafgaand aan dit album breng ik ook nog een nieuwe single uit’.