Peter Beense scoorde begin dit jaar weer eens een dikke hit met zijn single ‘Ik hou van jou’ dat in menig hitlijst vaak meer dan 10 weken was terug te vinden.

Deze van gezelligheid bruisende meezinger, geheel passend in de trant van eerdere feestplaten als ‘Laat Ze Maar Lullen’, ‘Een Amsterdamse Nacht’, ‘Vanaf Vandaag’ (met Django Wagner), ‘Waar Ben Jij’ en ‘365 Dagen Feest’, zal terug te vinden zijn op het nieuwe Peter Beense-album dat niet lang meer op zich zal laten wachten.  De Amsterdamse volkszanger (52) heeft in studio The Boom Music! in Breda zijn nieuwe single ‘Ik voel me heerlijk’ opgenomen.

Een zonnig zomerse feelgood plaat dat geheel past bij deze tijd van het jaar. “Een tijd waarin we goedgehumeurd eropuit trekken en we de terrasjes bezoeken voor biertje of een sappie”, aldus een knipogende Peter Beense. Het swingende ‘Ik voel me heerlijk’ is door professionele muzikanten volledig live ingespeeld. De bigband-sound op deze door Frank Verkooyen geproduceerde single, komt hierdoor volledig tot uitdrukking naast de alom bekende beleving waarmee Peter Beense zijn teksten weet neer te zetten.

De single ‘Ik voel me heerlijk’ wordt via Nationale Artiesten Parade op de markt gebracht.