Is er een kans dat Cornald Maas niet mee mag naar Oslo? Pierre Kartner is niet blij met de houding van commentator tegenover Sieneke’s vertolking van Ik ben Verliefd (Sha-la-lie).

Cornald liet in een reactie doorschemeren dat hij denkt dat Nederland het niet ver zal gaan schoppen tijdens het Songfestival in mei. "Misschien maken we een kans als het de enige in zijn soort is. (…) Maar terwijl ik dit zeg hoor ik een echo van mezelf de afgelopen jaren, dus mwah. Laten we er maar een mooi draaiorgelfeestje van maken."

Pierre baalt van die reactie: "Hij distantieert zich overal van", vertelt hij geërgerd in Shownieuws. "Hij kwam een paar uur vantevoren nog naar me toe om te zeggen dat hij hoopte dat Sieneke zou winnen omdat ze opviel door de puur Hollandse benadering. Dit vind ik niet aardig."

Op de opmerking dat het dan wel niet erg gezellig zal worden bij de Nederlandse delegatie in Noorwegen, antwoordt Pierre: "Áls hij nog mee mag. Ik moet me daar nog over beraden wat ik hiermee ga doen. Ik hoor dit niet graag."

Pierre Kartner boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

bron:telegraaf