De inmiddels 81-jarige Pierre Kartner laat van zich horen, en hoe! Samen met John de Bever, die hij in 1980 als ‘Johnny’ ontdekte werkt hij aan een bijzonder project.

Een compleet nieuwe versie van de Wereldhit ‘Daar In Het Kleine Café Aan De Haven’. Deze is door John de Bever in een eigentijds jasje gestoken. Een rol in de videoclip is weggelegd voor de man gekenmerkt door zijn baard en bolhoed: ‘Vader Abraham’. De man die bekend staat als één van Nederlands meest succesvolle zanger, componist en producer!

John de Bever heeft onlangs uit handen van Marianne Weber en Erik de Zwart een Gouden Award (20.000 exemplaren) ontvangen voor de single ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’. De bijbehorende clip is meer dan 5.250.000 keer bekeken op Youtube en ook als tweede track aan de nieuwe single toegevoegd.
De volkszanger presenteert de opvolger van deze single ‘Daar In Het Kleine Café Aan De Haven’, opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis, op 11 november aan het grote publiek. Deze dag gaat ook de videoclip met een bijzondere rol voor ‘Vader Abraham’ in première!