Tim Douwsma heeft zojuist een contract getekend bij platenmaatschappij CNR Entertainment. Tim Douwsma werd bekend door zijn deelname aan de SBS6 talentenjacht: ‘So You Wannebe a Popstar’ in 2007. Tim haalde ondanks zijn populariteit de finale net niet maar zijn deelname heeft de jonge zanger zeker geen windeieren gelegd!

Daar waar veel deelnemers van dit soort programma’s snel vergeten worden bleef Tim doorvechten om voet aan de grond te krijgen als zanger. Het dat vechten heeft hem nu een platencontract opgeleverd. Sander de Klerk, A&R manager bij CNR Entertainment, volgt Tim al geruime tijd en erg blij met het binnenhalen van Tim bij CNR Entertainment. De Klerk over Tim; “Tim heeft erg veel talent: hij kan zingen, is en goede performer, ziet er goed uit en is bovendien bereid hard te werken om de top te bereiken”.

Vanaf kleins af aan staat vast dat Tim een talent is in het entertainen van mensen. Hij doet graag mee aan talentenjachten en weet die, met name door zijn enorme enthousiasme en weergaloze uitstraling, regelmatig te winnen. Op zijn 17e wordt hij gevraagd auditie te doen voor de rol van Noud in GTST, Tim schopt het tot de laatste 3 en weet het vanaf dat moment absoluut zeker: Ik wil entertainen! Hij zet alles opzij om in Groningen om zang-, acteer- en presentatielessen te volgen en besluit op zijn 20e auditie te doen voor het programma ‘So You Wannebe a Popstar’. Vanaf dit moment breekt Tim definitief door. Hij neemt zijn eerste single op en verovert met dit nummer een 18e plaats in de Single Top 100. Vele optredens volgen en van elk optreden maakt Tim een fantastisch feest! Ook wordt hij gevraagd door het populaire RTL4 programma Life&Cooking om een item te presenteren. Als ‘lekker hapje’ staat Tim op locaties door heel Nederland en is hij regelmatig te zien in de studio in Hilversum.

Dat Tim een blijvertje is staat vast. Met zijn leuke frisse uitstraling en zijn eigen stemgeluid is Tim klaar voor de toekomst. Entertainen is zijn passie, en alles waar je zelf in gelooft komt goed. Dus, Tim gaat Nederland veroveren! De komende periode zal Tim de studio ingaan om nieuwe nummers op te nemen en CNR entertainment zal bezig gaan met de promotie rondom Tim Douwsma.

Tim Douwsma boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.