Het album ‘Sterker’ van Nick en Simon heeft vandaag de Platina Status bereikt.  ‘Sterker’ ging 21 september in release en binnen twee maanden tijd zijn er ruim 50.000 exemplaren verkocht. Nick & Simon werden vanavond verrast met het nieuws toen zij te gast waren bij RTL Boulevard. Ze ontvingen de Platina Plaat uit handen van Albert Verlinde .

Vandaag ging bovendien de derde single ‘Ze Lijkt Net Niet Op Jou’ van het album in release.
De single release ging gepaard met een onthulling van de Nick & Simon beelden bij Madame Tussauds.

Nick & Simon hebben met dit album wederom bewezen dat zij de best verkopende artiesten van Nederland op dit moment zijn. Ook hun laatste drie albums: ‘Vandaag’, ‘Luister’ en ‘Fier’ bereikten de nummer 1 positie in de Album Top 100. ‘Sterker’ is alweer het vijfde album van het Volendamse duo. Alle voorgaande albums hebben minimaal de dubbelplatina status behaald.

De populariteit van het duo is inmiddels ook in Vlaanderen doorgedrongen. Op 1 december geven Nick & Simon een groots live concert in de Ethias Arena: ‘Sterker in Hasselt’.

Vanmorgen is bovendien het stadionconcert ‘Sterker in GelreDome’ in de voorverkoop gegaan. Het concert vindt plaats op 11 oktober 2013 het GelreDome in Arnhem.

 ‘Sterker’ ligt sinds 21 september 2012 in de winkels in Nederland en België.