Na een aantal tropen jaren is het nu even pas op de plaats voor de Gebroeders KO en zijn zij zeker 4 weken uitgeschakelt omdat er bij Gerard Koopmans een poliep op zijn stembanden is gevonden die verwijdert moet worden. 

 "Ook dit jaar hebben ze ondanks de recessie weer meer dan 200 optredens gepland staan. "Ik kreeg steeds meer last met zingen en werdt steeds hees " laat een aangeslagen Gerard weten" toen heb ik een bezoekje gebracht aan de KNO arts en die constateerde een poliep op 1 van mijn stembanden die zo snel mogelijk verwijdert moest worden ".

"Zo’n operatie is natuurlijk niet leuk en vooral nu onze nieuwe single Vuvuzela weer hoog in de lijsten staat is het natuurlijk balen maar als het goed is moet Gerard na ongeveer 4 weken rust weer optimaal gebruik kunnen maken van zijn stem dus precies op tijd voor de zeer drukke Sinterklaasperiode  " vult Ton Koopmans aan . "Wij vertrouwen op de KNO arts en als mijn stem na de operatie anders klinkt dan voorheen dan maken we misschien toch nog kans op een nr 1 hit met die andere sound "lacht Gerard.
Vanaf 17 oktober staan er weer optredens gepland.

Gebroeders Ko boeken ? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.