Op vrijdag 14 januari jl. ging zanger Quincy op kroegentocht. De kroegentocht werd georganiseerd ter promotie van zijn nieuwste single ‘Verlangen’. Quincy’s eerste release bij zijn nieuwe label is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Op één avond deed Quincy maar liefst 9 kroegen aan waar hij een kort optreden gaf.

Met een Amerikaanse schoolbus tourde de zanger van kroeg naar kroeg waar iedereen welkom was om mee te rijden. Ondertussen liep er een cameraploeg mee om zijn kroegentocht en fans vast te leggen voor zijn nieuwe videoclip.

De kroegentocht ter promotie van zijn nieuwste single ‘Verlangen’ was een groot succes. Vanaf het eerste optreden bij Abina in Amstelveen tot en met het laatste bij Bubbels in Amsterdam werd Quincy gevolgd door een grote vaste groep fans in twee volle bussen.

Naast het grote enthousiasme van de 9 kroegen waar hij optrad was er ook flinke belangstelling van de pers. Op vrijdagavond is tevens de nieuwe videoclip voor “Verlangen” geschoten. Deze gaat vanaf volgende week in promotie.

 Quincy

Quincy kreeg landelijke bekendheid door de verkiezing van de titelsong voor de eerste “Big Brother” serie te winnen. Meer dan 60% van de enthousiaste bellers gaven hun stem aan het door Quincy vertolkte ‘Morgen Weer Een Dag’. Deze aanstekelijke song besteeg vervolgens zeer snel de hitlijsten en is ook bij de huidige optredens van Quincy nog steeds een veelgevraagde hit. In 2008 zond omroep AT5 de eerste uitzending van Quincy’s real life soap uit waarin de kijker de ontwikkelingen van de voorgaande maanden in een reeks van 10 afleveringen op de voet kon volgen. Door alle aandacht rondom zijn reallife soap werd Quincy opgemerkt door de casting director van Joop van den Ende Theater Producties. Hieruit volgde een glansrol voor Quincy, die zijn musicaldebuut maakte als Cis, de volwassen Ciske, in de musical Ciske de Rat. Quincy heeft voor de komende twee jaar een platencontract getekend bij Rodeo Media. Zijn kroeghit, tevens huidige single “Verlangen” is door producer Edwin de Groot in een nieuw jasje gestoken en vanaf vandaag online verkrijgbaar. Het komende jaar zullen er meerdere singles worden uitgebracht in aanloop naar zijn debuutalbum dat gepland staat voor de zomer van 2011. 

Quincy boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:De Sterrenparade