RADIONL geeft Sieneke draaiorgelles. De Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival is donderdagmiddag te gast bij RADIONL.
 
 De 17-jarige zangeres Sieneke vertegenwoordigt Nederland op het Eurovisie Songfestival in Noorwegen eind mei. In de voorronde zongen de verschillende kandidaten allemaal een eigen interpretatie van het liedje ‘Ik ben verliefd (Sha-la-lie)’ dat speciaal voor het Songfestival werd geschreven door Pierre Kartner.

Belangrijk onderdeel in de versie van Sieneke is het typisch Nederlandse draaiorgel. Reden voor RADIONL om Sieneke alvast les te geven in het bedienen ervan. Aanstaande donderdag 4 maart is Sieneke te gast in het programma BELNL voor een interview. Bij de studio van RADIONL wordt donderdagmiddag draaiorgel ‘Anton Pieck’ geplaatst en krijgt Sieneke na het interview een stoomcursus in het bedienen van het orgel. Dit draaiorgel was het eerste draaiorgel in Nederland waar ‘Ik ben verliefd’ te horen was.

RADIONL is een regionaal commercieel radiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, gezelligheid, regionaal weer, nieuws en verkeer op de radio brengt. Geen denderende houseklanken of gillende gitaren maar lekkere Hollandse meezingers uit de jaren ’50 tot de bekende hits van nu.

Sieneke boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:radio NL