Nyssina Swerissen en Raffaela Paton hebben na een spannende liveshow The Voice of Holland moeten verlaten.

Vanavond waren de bij elkaar acht overgebleven talenten van coaches Jeroen van der Boom en Angela Groothuizen aan de beurt. Leonie Meijer (coach Jeroen) en Kim de Boer (Angela) werden meteen veilig gesteld door het publiek.

Shary-An Nivillac belandde samen met Nyssina Swerissen in de sing-off. Ook Raffaëla Paton en Meike van der Veer (de minst populaire kandidate bij bezoekers van prive.nl) moesten zichzelf opnieuw tegenover de coaches bewijzen.

Shary-An streed met het nummer Killing me Softly en haar tegenstander Nyssina koos voor het strijdlustige nummer I will survive. "Dit gaat zo aan ons hart," verzuchtte Angela na afloop. "Hier staan onze twee performers, waar je nooit wat aan hoeft te doen. Nyssina jij bent ons zakmes, wij zijn zo dol op je. Je kan eigenlijk alles," sprak de coach lovend. "En Shary-An, jij bent altijd authentiek. Je bent altijd wie je bent. Daarmee laat je iedereen zien dat je er klaar voor bent. Jullie werken allebei als debielen zo hard. Maar met heel veel pijn nemen we afscheid van Nyssina."

Raffaëla zong het nummer The way you make me feel tegen Meike’s Superwoman. "We realiseren ons allemaal dat het om de beste kandidaten gaat die je de deur moet wijzen. Dat doet pijn, want hier staan twee kanjers," sprak Jeroen. "Die ook van elkaars optreden kunnen genieten terwijl ze op de kruk zitten. Meike, je hebt ons aan alle kanten doen verbazen, we zijn gaan stoeien en groeien. Je hebt ook een hele sterke eigen mening."

Over Raffaëla sprak Jeroen minder lovende woorden. "Raffaëla, we hebben de afgelopen weken een paar keer gescholden op elkaar. Je bent een artieste, je verdient het podium. Maar wat ben je lastig soms en wat repeteer je slecht. Je bent niet bereid om je genoeg voor te bereiden. Dat is lullig voor de andere kandidaten. We hebben gekozen voor Meike."

Een kleine troost voor Raffaëla en Nyssina was een gouden plaat, die de cd van The Voice of Holland, op de dag van de verschijning al bereikte.

Raffaela en/of Nyssina Swerissen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

bron:telegraaf