Ralf Mackenbach (15) is boos op de Nederlandse Vereniging voor Kind en Veiligheid. Een vreemd bericht op de website van de vereniging is daarvoor de aanleiding.

Dit meldt RTL Boulevard. "Pedofielen zijn niet welkom bij het concert dat kindsterretje Ralf Mackenbach zaterdag 25 juni geeft op de Goese Grote Markt. Het gastje zou niks moeten hebben van de vunzige kinderkruizengraaiers!", zo luid een deel van het bericht op de website van NVKV. De 15-jarige zanger geeft op 25 juni een optreden in Goes en volgens de website horen “activiteiten van pedo’s die het daglicht niet kunnen verdragen daar geenszins bij.”

Ralf reageerde verrast in RTL Boulevard. "Ik wil er gewoon een leuk optreden van maken maar dit is zo gewoon vervelend". Fans van de jonge ster kwamen het bericht op internet tegen en stuurde dit vervolgens door naar het management van Ralf. Het geschokte management ondernam direct actie, met name omdat in het artikel een foto van Ralf in een zwembroek en ontbloot bovenlichaam staat.

Het is onduidelijk welke boodschap NVKV met het bericht wil afgeven. Ralf en zijn management hebben er wel melding van gemaakt bij de politie.