De uit St. Willebrord afkomstige 21-jarige Raymon Hermans viert zijn 5-jarige artiestenjubileum met de release van zijn nieuwe zomerse single ‘HYPNOSE’.

‘HYPNOSE’ is de opvolger van Raymon’s succesvolle single ‘Kus Me’ en de tekst is geschreven door Raymon zelf. De single is opgenomen in de studio van topproducer Harald Queens. Het resultaat is een knallende plaat met een stevige beat en zomerse klanken waarmee Raymon wel eens dé zomerhit van 2015 in handen zou kunnen hebben.

Het is alweer 5 jaar geleden dat Raymon debuteerde met zijn single ‘Ik Wil Bij Je Zijn’. Sindsdien gaat het bergopwaarts met de carrière van Raymon Hermans, met succesvolle singles en vele optredens in Nederland en Vlaanderen tot gevolg.
Zijn populariteit breidt zich steeds verder uit en zal met een goed gevulde agenda en de release van de geweldige nieuwe single ‘HYPNOSE’ alleen maar groeien. Insiders voorspellen dan ook een mooie carrière.

Bij de release van ‘HYPNOSE’ is ook een frisse videoclip opgenomen welke in het eerste weekend al meer dan 3000 views kreeg op YouTube. Vanaf deze week is de clip ook te zien op de bekende clipkanalen op internet en TV.