M’N FAVORIET is zijn geheel geschreven door Raymon en geproduceerd door Harald Queens. De twee, die al een aantal hit-singles scoorden, waaronder M’n Favoriet en Nu Of Nooit, hebben het afgelopen jaar in vele sessies diverse nieuwe muzikale richtingen verkend voor dit album.

Het is fijn om met iemand samen te werken waarbij je je op je gemak voelt in de studio. En Harald geeft me alle ruimte om de muziek te maken zoals ik het wil. Uiteindelijk zitten we altijd op één lijn, maar zegt wanneer het helemaal niks en wanneer we goed bezig zijn. Dit is mijn eerste album. Zelf geschreven, zelf gemaakt samen met Harald Queens. Het heeft veel tijd gekost, maar dan heb je naar mijn mening ook wat. – RAYMON HERMANS

De 9 tracks bevatten RAYMON’s eigen herkenbare sound, maar hebben ook nieuwe invloeden gekregen. De nieuwe tracks Gevallen, Toekomst, Ondanks Alles en Vertel Mij hebben verrassende nieuwe sounds gekregen.

Vanaf 6 oktober is het album te streamen op Spotify en andere streaming kanalen. Het album is ook te downloaden via iTunes en is fysiek te bestellen op www.raymonhermans.nl of de platenzaken.

De eerste single van Raymon’s debuutalbum is GEVALLEN. Binnenkort volgt de spectaculaire videoclip.

“De afgelopen tijd is er zoveel veranderd in mijn leven en heb ik al zoveel leuke dingen meegemaakt. Shows na shows, weekend in, weekend uit. Van festivals tot kroegen, het is top. Ik heb me de afgelopen maanden vooral gefocust op het maken van dit album. Hiermee ben ik zeker het afgelopen jaar dag-in-dag-uit bezig en dat kost gewoon veel tijd, inspiratie en ga zo maar door..
Na M’n Favoriet, Fenomeen en Nu Of Nooit is het eigenlijk allemaal zo ontzettend snel gegaan. Toen dit succes kwam zat ik in mijn afstudeerjaar van mijn studie media-en entertainmentmanagement, nou dat afstuderen moet nog steeds gebeuren kan ik je vertellen. Nu bestaat mijn leven alleen maar uit wat ik het allerliefste doe en hier ben ik dan ook fulltime mee bezig”.
  – RAYMON HERMANS

In 2016 lanceerde RAYMON zijn eigen platenlabel. De release van zijn debuutalbum M’N FAVORIET verschijnt dan ook op zijn eigen label RH Recordings.

In 2016 gaf RAYMON HERMANS meer dan 175 shows. De stijgende lijn van boekingen zet zich ook in 2017 voort, er staan inmiddels al 225 boekingen in de agenda.